5 Handige trucjes tegen opgezwollen benen door warm weer

De meeste mensen zullen er niet op kunnen wachten, de zomer! Heerlijke lange avonden, buiten eten, zwemmen, een terrasje pakken en natuurlijk hoge temperaturen. Helaas is dit laatste niet het geen waar mensen die snel last krijgen van opgezwollen voeten naar uit kijken. Door het warme weer zullen die gene die hier aanleg voor hebben vaker last krijgen van vocht in de voeten en benen.

Gelukkig zijn er een aantal trucjes die de vervelende klachten van gezollen benen en voeten kunnen verminderen. Wij hebben er 5 voor je op een rij gezet die zeker het proberen waard zijn. Zo kan iedereen genieten van een mooie warme zomer dag.

1. Water drinken
Wanneer je last hebt van opgezwollen benen en voeten door warm weer lijkt deze tip misschien een beetje tegenstrijdig. Er zit nu eenmaal vocht in je benen, moet je dan juist meer water drinken? Ja, want dit helpt! Probeer iedere dag tussen de 1.5 en 2 liter water te drinken. Wanneer je lichaam voldoende vocht binnen krijgt zal je lijf het opgehoopte vocht in je benen gemakkelijker kunnen afvoeren.

Lees snel verder op de volgende pagina voor de volgende 4 tips.