7 Verrassende manieren om oude panty’s in het huishouden te gebruiken

Bij mij blijft een panty het gemiddeld zo’n 2 maanden heel. Voor ik het weet ben ik weer ergens achter blijven haken of trek ik met mijn nagels een ladder in de panty. Herkenbaar? Het is natuurlijk zonde om kapotte panty’s direct weg te gooien want je kan er hele handige dingen mee doen. Hieronder vindt je 7 handige tips om panty’s in her te gebruiken.

1. Oorbel terugvinden
Wanneer je een oorbel bent verloren kan je uren kwijt zijn met zoeken. Zeker wanneer je thuis hoogpolig tapijt hebt liggen is het zoeken naar een naald in een hooiberg. Met een oude panty heb je een veel grotere kans die oorbel snel terug te vinden. Bind een oude panty met een elastiekje om de stofzuiger. Nu even met de stofzuiger over het tapijt en je oorbel is zo weer in je bezit.

2. Haarborstel schoonmaken
Heb je weleens goed naar je haarborstel gekeken? Grote kans dat het best een vieze bende is. Met een stukje van een oude panty maak je deze gelukkig gemakkelijk schoon. Knip de panty in de vorm van de borstel en plaats deze zo dat de borstelharen door de panty heen prikken. In het vervolg hoef je alleen maar het stukje panty te vervangen om je borstel schoon te maken.

3. Verwen moment
Met een oude panty kan je een heerlijk verwen moment voor jezelf maken. Vul de panty met wat schijfjes citroen of sinaasappelschillen. Je kan ook rozemarijn, lavendel of rozenbaadjes gebruiken. Knoop de panty dicht en doe deze in bad. Zo heb je zelf een heerlijk en natuurlijk geurbad gecreëerd.

Lees snel verder op de volgende pagina en ontdek wat je nog meer voor verrassende dingen met panty’s kan doen.