Hilarisch: Zo zagen BN-ers er vroeger uit!

Wilde haren, grote oorbellen en scheve tanden. De bekende Nederlanders in deze lijst zijn in de loop der jaren behoorlijk verandert. Het feit dat de meeste zijn opgegroeid in de jaren 70, 80 en 90 maakt de kapsels en kledingstijl van de BN’ers ook werkelijk om te smullen. Sommige waren in hun jonge jaren lelijke eendjes, andere waren toen juist echte spetters.

Het is plotseling ook heel duidelijk wat je met geld allemaal kan kopen. De plastisch chirurg heeft bij sommige duidelijk overuren gedraaid.. Ga mee op een reisje in de tijd. Toen Patty Brard een lekker ding was, Chantal Janzen nog een bril droeg, en Linda de Mol nog geen miljoenen per jaar verdiende!

1. Katja Schuurman

Katja is niet meer weg te denken uit showbizz land. Haar rol als Jessica Harmsen in GTST (1994-1999) was haar grote doorbraak. Menig man kwam in ademnoot toen zij samen met collega’s Guusje Nederhorst en Babette van Veen in de meiden groep Linda, Roos & Jessica zong. In de 90’s en 00’s was Katja DE babe op de Nederlandse televisie. Ze in inmiddels 41 en ziet en nog steeds geweldig uit! Die rimpeltjes rond haar ogen vind ik haar persoonlijk heel goed staan, ze straalt!

Geniet mee op de volgende pagina!