WOW! De 9 duurste villa’s & kastelen van profvoetballers.

Niet alleen de bankrekeningen van de grootste voetbalsterren ter wereld rijzen de pan uit. Ook de luxueuze huizen waarin deze mannen leven mogen er zijn. Het blijft uiteraard belachelijk hoeveel geld voetballers verdienen door simpelweg tegen een balletje aan te trappen, maar het is natuurlijk een menselijke reactie dat je dure huizen en auto’s gaat aanschaffen als je het jezelf kan permitteren. Check hieronder de 10 duurste huizen van voetballers!

9. Wayne Rooney: €6,3 miljoen

landgoed

Rooney’s buurtbewoners waren absoluut niet blij toen Wayne Rooney aangaf bij hen in de buurt te willen gaan wonen. Niet omdat ze het een vreselijk slechte voetballer vinden, maar vanwege het feit dat Rooney het door hem gekochte landhuis in Prestbury eigenlijk helemaal niet wilde hebben. Het ging hem alleen om de grond.

Rooney liet het landhuis, dat er al stond sinds de jaren 30 van vorige eeuw, slopen om plaats te maken voor zijn eigen huis. Het nieuwe huis telt zes ensuite-slaapkamers, een roze zwembad en een driedubbele garage. En laten we de indoor bioscoop en de grote verzameling standbeelden niet vergeten. Rooney’s huis wordt ook wel ‘Waynesor Castle’ genoemd.

Klik door naar de volgende bladzijde om de rest van de lijst te lezen. Je raadt nooit wat er met het huis op #3 is gebeurd…