Kokosolie, dit kan het allemaal voor je doen!

3. Mooie huid
Dankzij kokosolie wordt droge huid weer gevoed en soepel. Dit werkt bijvoorbeeld perfect tegen ruwe handen in de winter of schrale ellebogen knieën. Smeer simpelweg na het douchen wat kokosolie op de droge plekken en je zal merken dat deze al snel minder trekkerig en schilferig zullen zijn. Kokosolie kan ook verlichtend helpen bij bepaalde huidaandoeningen zoals eczeem.

Wil je kokosolie op je gezicht gebruiken test dan altijd eerst je huidtype. Heb je een vette huid? Dan raden we af om kokosolie op je gezicht te gebruiken. De grote hoeveelheid olie in de kokosolie zal waarschijnlijk je poriën verstoppen. Het gevolg is een onzuivere en soms geïrriteerde huid met mogelijk puistjes, acne en mee-eters… Een aantal dingen die je juist absoluut niet wilt. Pas daarom op met het gebruik van kokosolie op je gezicht.

4. Gezonde nagels
Wil je graag mooie, gezonde en glanzende nagels? Dan gaat kokosolie je helpen. Wanneer je kokosolie aan je voeding toevoegt zal dit helpen de aanmaak van sterke nagels van binnenuit te versterken. Maar je kan kokosolie ook heel goed gebruiken om je nagels te verzorgen. Door je nagelriemen in te smeren met kokosolie worden deze zacht en soepel en kan je deze gemakkelijker terug duwen. Smeer ook je nagels goed in met kokosolie voor een mooi gezond glansje.

Lees snel verder op de volgende pagina en ontdek de volgende verrassende dingen die je met kokosolie kan doen.