Ze dronk 6 dagen lang iedere ochtend kokoswater. Wat dit met haar lichaam deed is ongelooflijk!

Het is een van de gezondste vruchten ter wereld, de kokosnoot! Het heeft een enorm positief effect op je gezondheid.

Kokosnoten zitten namelijk vol met mineralen zoals magnesium, zink, calcium en ijzer. Daarnaast zitten er ook veel antioxidanten, aminozuren, en vitamines in. Omdat kokosnoten weinig calorieën en slechte vetten bevatten maakt dit ze een van de gezondste vruchten ter wereld. In dit artikel vind je de 6 grootste gezondheidsvoordelen van het drinken van kokoswater. Wanneer je 6 dagen iedere dag kokoswater drinkt zal je de volgende 6 gezondheidsverbeteringen ervaren.

1. Gezonde bloeddruk

Kokoswater bevat hoge waarden vitamine C, magnesium en kalium. Deze stoffen zorgen ervoor dat je bloeddruk omlaag gaat. Kalium doet namelijk de negatieve effecten van zout op je bloeddruk teniet. Een te hoge bloeddruk kan erg schadelijk zijn voor je hart en bloedvaten. Zorg er dus voor dat je een gezonde bloeddruk hebt.

2. Een gezond hart

In kokoswater zitten geen schadelijke vetten. Dit is gunstig voor je cholesterol. Een te hoog cholesterol is schadelijk voor je hart en bloedvaten en kan zelfs dodelijke gevolgen meebrengen. Kokoswater verlaagt je cholesterolgehalte in je bloed. Dit komt door de hoge dosis antioxidanten in kokoswater.

De volgende 4 gezondheidsvoordelen van kokoswater vind je op de volgende pagina!