Ze dronk 6 dagen lang iedere ochtend kokoswater. Wat dit met haar lichaam deed is ongelooflijk!

3. Een betere nierfunctie

Kalium stimuleert je nieren om je lichaam ‘schoon te spoelen’. Wanneer je veel zout eet is dit schadelijk voor je nieren. Kalium helpt je nieren om dit zout te neutraliseren. Omdat kokoswater rijk is aan kalium zorgt het drinken van kokoswater voor een betere nierfunctie.

4. Hydrateer jezelf

Wanneer je last hebt van braken of diarree is het heel belangrijk om jezelf te hydrateren. Je verliest namelijk zo veel vocht dat je uitgedroogd dan raken wanneer je niet goed op jezelf let. Dit voordeel komt vooral door de elektrolyt samenstelling van deze drank. Je krijgt dankzij kokoswater krijg je ook nog een broodnodige energieboost door de koolhydraten die erin zitten. Dankzij kokoswater zal je je snel weet beter voelen.

5. Helpt je gewicht te verliezen

Er zitten maar heel weinig calorieën in kokoswater. Hierdoor is het een lekkere frisse drank die je zonder schuldgevoel kan drinken. Daarnaast is het wel een bron van vezels en enzymen die je spijsvertering juist stimuleren.

6. Verhelpt hoofdpijn

Hoofdpijn en migraine kunnen het gevolg zijn van een te lage vochtbalans. Door te weinig te drinken droog je uit en is de kans groot dat je hoofdpijn krijgt. Kokoswater is in deze gevallen de perfecte manier om jezelf weer te hydrateren. Er zit namelijk magnesium is kokoswater wat helpt tegen hoofdpijn.

Drink vaker kokoswater en ervaar al deze gezondheidsvoordelen!


Volgende ❯