Last van mieren? DIT handige trucje lost dit probleem direct op!

Ik denk dat het een van de meest irritante dingen in het leven is. Wanneer je ’s ochtends de keuken in loopt om een kop koffie te pakken en je plotseling ziet dat een hele mieren kolonie je keuken heeft overgenomen is dit echt een nachtmerrie. Wanneer de mieren buiten blijven heb ik helemaal geen probleem met deze insecten, maar wanneer ze mijn huis binnen komen wil ik ze zo snel mogelijk weg hebben. Maar hoe pak je dit nu het beste aan?

Je natuurlijk kiezen uit een breed assortiment van pesticiden. Binnen no time maakt deze chemische troep korte metten met het ongedierte. Ik moet er zelf alleen niet aan denken om deze giftige bende in mijn huis te gebruiken. Wat als mijn kinderen of huisdieren ermee in aanraking komen? Daarom ben ik opzoek gegaan naar een andere oplossing. Gelukkig vond ik deze al snel. Het is heel makkelijk en helemaal natuurlijk.

Mieren hebben namelijk een hekel aan bepaalde sterke geuren. De geur van basilicum, oregano, knoflook (net als slakken), salie, rozemarijn, kruidnagel, nootmuskaat of kaneel is te sterk voor de diertjes. Met behulp van deze ingrediënten maak je heel gemakkelijk een anti-mieren middel.