Nooit meer statisch haar dankzij deze 9 handige tips

De winter is prachtig maar komt met een heel groot nadeel. Statisch haar! Binnen doe je lekker de verwarming aan waardoor de lucht droog wordt en je haar gelijk aan je gezicht plakt. En dan heb je nog die dikke truien die je over je hoofd trekt en die wollen sjaal die je omslaat…

Het is een probleem waar ik zelf ieder jaar weer mee worstel. Dat gekriebel en slecht zittend haar ben ik helemaal zat. Er moet toch iets zijn wat help tegen statisch haar?! Nou, goed nieuws! Wat er zijn wel degelijk trucjes die ervoor zorgen dat het geknetter en gejeuk verleden tijd is! Ik heb er 8 voor je op een rij gezet. Nummer 8 is mijn persoonlijke favoriet.

1. Droogtrommeldoekjes


Deze doekjes doe je normaal gesproken samen met je was in de droger om je kleding te beschermen en te verzorgen. Wrijf een droogtrommeldoekje vanaf je haarwortel tot de puntjes over je haar.

Het klinkt misschien een beetje vreemd maar dit werkt echt! Ik heb het zelf uitgeprobeerd en mijn statische haar was gelijk een stuk minder heftig. Zelf gebruik ik de doekjes van Robijn want die vind ik het lekkerste ruiken.

Lees snel verder op de volgende pagina.