10 kanker veroorzakende voedingsmiddelen die je waarschijnlijk elke dag eet – eet deze NOOIT meer!

Kanker is hard op weg volksvijand nummer 1 te worden in de westerse wereld. In Azië en de derde wereld komt kanker veel minder vaak voor. Een belangrijke oorzaak van kanker is gelegen in het voedsel, ook al willen artsen dat niet toegeven.

De waarheid is dat van veel gebruikelijke voedingsmiddelen wetenschappelijk is aangetoond dat ze inderdaad het risico op kanker kunnen vergroten, en sommigen zelfs aanzienlijk.

Hieronder volgt een lijst met de 10 meest ongezonde kanker veroorzakende voedingsmiddelen die je absoluut NOOIT meer moet eten!

1. Kant en klare vleesproducten

Pedro Rafael Sandoval Paul

De meeste kant en klare vleesproducten, inclusief vleeswaren, bacon, hotdogs en worstjes bevatten chemische houdbaarheidsmiddelen die ervoor zorgen dat de producten er fris en aantrekkelijk uitzien, maar kunnen ook kanker veroorzaken.

Zowel natriumnitriet als natriumnitraat worden geassocieerd met het risico op darmkanker en andere vormen van kanker aanzienlijk te vergroten, dus kies voor onbehandelde vleesproducten die zonder nitraten gemaakt zijn, en bij voorkeur van een plantaardig gevoerde bron.

Klik door naar de volgende bladzijde om de rest van de lijst te lezen. Nummer 7 eten we allemaal, elke dag…