Ontdek hier de 7 grote gezondheidsvoordelen van het eten van dadels!

Dadels zijn heerlijk! Je kunt er allerlei lekkere gerechten mee maken. In de moderne keuken worden ze vaak gebruikt als gezonde vervanging in chocoladecake, koekjes en brownies. Maar je kan ze ook vullen met geitenkaas of verwerken in een gezonde smoothie! Het water loopt me nu al in de mond!

Maar dadels zijn niet alleen heel lekker, ze blijken ook nog eens heel gezond! Dit is als muziek in mijn oren want het is absoluut geen straf om dadels te eten. Wist jij bijvoorbeeld dat dadels heel goed zijn voor je hart en bloedvaten? Ik ook niet! En zo hebben dadels nog 6 andere grote voordelen voor je gezondheid! Lees snel verder en ontdek ze allemaal!

1. Mooie huid en prachtig haar

Dadels zitten bom vol allerlei soorten vitamine A en B. Deze vitamines houden je huid en haar in top conditie! Door dadels te eten kun je dus mooi besparen op dure gezichtscrèmes en haarverzorgingsproducten.

Vitamine A zorgt voor de aanmaak van nieuwe cellen in je huid. Hierdoor behoudt je huid haar elasticiteit. Het regelmatig eten van dadels helpt zelfs bij huidproblemen zoals acné! Vitamine B zorgt ervoor dat je haar sterk en gezond blijft. Zo heb je minder last van gespleten punten en uitvallend haar. Je haar krijgt door geregeld dadels te eten ook nog eens een prachtige glans en een volume boost!