Top 10 Attracties in Europa Park

Europa Park is een van de grootste themaparken van Europa. Het park is om precies te zijn het 3e park van Europa (Disneyland en Disney Studios staan op 2 en 1). Ook onder Nederlanders is Europa Park een populaire bestemming. Vooral in de zomermaanden bezoeken veel Nederlanders het park als tussenstop tijdens hun vakantie naar Zuid Europa. Europa Park is gelegen in het Zuid Duitse plaatsje Rust, dat op de grens ligt bij Frankrijk en Oostenrijk. In deze top 10 hebben wij de leukste attracties uit Europapark op een rij gezet. Op deze manier kan jij je bezoek aan Europa Park goed voorbereiden.

Zelf nog goede tips voor Nederlanders die een bezoek gaan brengen aan Europa Park? Plaats dan een reactie onderaan de pagina.

10. Piraten in Batavia
Europapark bestaat uit meerdere Europese themagedeelten. In het Nederlandse themagebied ligt de darkride ‘Piraten in Batavia’. In deze attractie vaar je in een bootje door het voormalig Nederlands Indië. De attractie is te vergelijken met de Fata Morgana in de Efteling. Bekijk hieronder een video van Piraten in Batavia: