Top 10 duurste horloges ter wereld (2016)

De 11 duurste horloges ter wereld laten je absoluut denken dat tijd geld is! Wanneer we het hebben over kostbare uurwerken zullen de meeste mensen denken aan merken zoals Rolex. Een Rolex horloge kan zo tienduizenden euro’s kosten! Maar deze klokjes zijn een koopje vergeleken bij de top 11 die wij hier onder voor je op een rijtje hebben gezet.

De meeste van de uurwerken in deze lijst zijn uniek en in het bezit van de rijkste mensen ter wereld. Wie zal het ze kwalijk nemen? Horloges zijn een statussymbool en een kunstwerkje op zich. Wanneer je je in de rijkste kringen op onze planeet begeeft moet je wel een duur en uniek klokje om je pols dragen om er bij te horen.

Waarom deze horloges zo veel waard zijn is afhankelijk van drie factoren. Ten eerste worden ze gemaakt van de meest waardevolle materialen zoals diamanten, goud en platinum. Ten tweede kost het heel veel werkuren voordat een dergelijk horloge klaar is. Alle details en het vakmanschap zelf zijn zeer tijdsintensief! Last but not least zorgt het feit dat er maar één van wordt gemaakt ook voor een waarde stijging.

Benieuwd naar de waarde van het duurste horloge ter wereld? Lees dan snel verder!