Val in 60 seconden in slaap met dit slimme trucje!

Wanneer je te weinig uurtjes slaap krijgt per nacht kan dit grote gevolge hebben voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Wanneer je slaapt herstellen je lichaam en geest zich. Je hersenen hebben voldoende tijd nodig om alle indrukken en gebeurtenissen van een drukke dag te verwerken. Wanneer je niet voldoende slaapt heeft dit gevolgen voor je concentratievermogen, weerstand, stemming en gezondheid.

De kans dat je ’s avonds na een lange werkdag (zeker als je vlak na je werk wilt gaan slapen) makkelijk in slaap valt is klein, dit omdat onze hersenen nog heel actief zijn en bezig zijn met het verwerken van alles dat je hebt gedaan. Dit kan voor oververmoeidheid, stress en prikkelbaarheid zorgen. Medicijnen zijn er zat, maar anno 2017 zoeken we steeds meer natuurlijke alternatieven op om van allerlei kwaaltjes af te komen. Zo is er een heel simpel trucje waardoor je in 60 seconden in slaap valt.

In 60 seconden in slaap vallen, klinkt als een droom. Wil jij dit ook? Wat je precies moet doen lees je op de volgende pagina!